Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/perfectd/public_html/mondo.com.mk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4576
Mondo | Производство на кеси
Warning: A non-numeric value encountered in /home/perfectd/public_html/mondo.com.mk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Нашата Компанија

Компанијата „Мондо“ е основана во 2006 година, во склоп на сестринската компанија Нико 2002, како самостоен субјект постои од 2010 година.

Дознај повеќе

Врвен квалитет

Нашето производство се базира на потребите и барањата на нашите клиенти, нашиот адут е врвниот квалитет и брзината на испорака.

Широка палета на производи

Нашите производи наоѓаат примена во текстилната, прехрамбената, кожарската, дрвната и други индустрии, како и во земјоделството

Сертификати

Нашата компанија располага со одобрение од Агенцијата за храна и ветеринарство, како и сертификат за биоразградливи ќеси од REVERTE

Контакт

15 + 4 =